fredag 14 september 2007

Fredag - äntligen

Som jag har längtat! Det ska bli sååå skönt med helg. Att få vila, inte göra annat än det man faktiskt vill och inte behöva le om ansiktet känns stelt. Härligt! Är trot eller ej på ganska bra fredagshumör. Väldigt skönt. Vi funderar till och med på att försöka hitta på något efter jobbet. Typ ta en öl en timme eller så. Helt vilt!

I morgon är det andra VUL. Magen spänner som en ballong. Snälla, snälla, snälla - säg att det betyder att det ser tok-bra ut där inne. Vill ju det så gärna. Det ska bli skönt att förhoppningsvis få veta dag för ÄP nu också. Har ursvårt att komma ifrån jobbet nästa vecka och måste verkligen veta hur jag ska planera den. Har fortfarande svårt att andas vid tanken på ÄP, men har läst er andras erfarenheter av detta och det verkar som om det går att ta sig igenom. Känns i alla fall lite betryggande. Största oron är förståss att de inte ska få ut några fina ägg. Snälla, snälla, snälla, säg att det inte blir så. Ska bara tänka positiva tankar - afirmation ska ju vara bra för det mesta sägs det.

Är sjukt trött på sprutorna nu - helt blå om magen och salvan hjälpte bara lite grann. Ska bli väldigt skönt att få slippa dem (för denna gång - nej fy så får jag inte tänka).

Avslutningsvis - tack för allt stöd. Det värmer verkligen!

1 kommentar:

Åsa sa...

Det är klart du får säga att det ska bli skönt att slippa sprutorna. Det är ju inte det roligaste i världen, men än dock en 'rimlig insats' för att kanske få ett alldeles eget litet barn. För vi gör det ju sprutar den där jäklans hormonsörjan i magen varje dag. Och du är såå bra som gör det! Kram