onsdag 31 oktober 2007

v. 9 (8+1) - Det var två i alla fall!!

På vårt uppföljande VUL idag fick vi detta chockande glädjande besked. Vi hade helt gett upp den tanken efter dr. Barsks besked vid första VUL, men så fanns de där båda två. Två små embryon med pickande hjärtan. TVÅ. Helt galet. Vi har fortfarande iinte tagit det till oss. Givetvis inte. Det är galet. Men tydligen på riktigt.

På bussen efteråt kom det på en mamma med en tvillingvagn. Det visade sig vara två underbart söta 8 månaders bebisar i vagnen. Vilket tecken! Tänk att det kanske är vi om ett år. Oj, oj, OJ.

Lite oroliga är vi för att det innebär att graviditeten är mer riskfylld. Lite oroliga är vi för hur vi ska klara den första tiden när de kommit (om de kommer) men mest är vi varmt, lyckligt, pårlande, glada över att båda våra små emryon växer där inne. Att småttingarna klarat sig. Att de kommer få ett syskon. Helt fantastiskt.

Tack gulliga Tingeling för din undran över hur jag har det. Det är bra, men jag har mått för illa för att riktigt orka med att skriva som vanligt. Därav den oregelbundna uppdateringen. Bättring utlovas.

Idag är det 8 + 1 dvs. vecka 9. Jag har fått en remiss till en specialist mödravård och ska dit på inskrivning nästa vecka eller veckan därefter. Det blir nästa delmål. Jag behöver delmål att hänga upp mitt liv på.

6 kommentarer:

Anna-Bell sa...

Vilken bingo!!Vilken grej!! TVÅ små!! STOOORT grattis!!
Anna-Bell

Tingeling sa...

Fantastiskt!! Inte bara ett litet mirakel utan TVÅ!!

Grattis i mängder och stora kramar!

Kapybaran sa...

GRATTIS!
GRATTIS!

vilken gåva. och vilken resa ni har framför er. fantastisk. underlig. genomljuvlig. orolig. fenomenal.

förstår hur omtumlade ni känner er. hojta till om du behöver ventilera.

Åsa sa...

Åhh vad häftigt! Vilken grej! Grattis grattis grattis!!

Kramaom

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Vad häftigt!!!!!

Och tvillinggraviditeter är inte särskilt riskfyllda. Inte så att ni ska behöva oroa er för det också!

Grattis

Kapybaran sa...

*hihi* kan inte sluta tänka på er. TVÅ gryn! underbart! omtumlande!

kram.