fredag 18 april 2008

De tjockar på sig bra

Tack för alla stöttande kommentarer! Jo, visst är det nog så att det kommer att bli bra och att alla sådana funderingar kommer att vara som bortblåsta när de väl har kommit. Men just nu är det ju så svårt att förstå att de kommer och då än mindre att se oss som föräldrar och hur vi kommer att vara i den rollen. Tankar som är pirriga och mycket påminner om barndomens mamma, pappa, barnlekar. Med den skillnaden att nu förbereder vi oss för "the real thing". Galet!

Igår var vi på ett nytt tillväxt-UL och de tjockade på sig exeplariskt enligt läkaren. Nu väger killen 1595 gram och tjejen 1732 gram. Alla flöden och prover såg också mycket bra ut och livmodertappen är fortfarande tjock och bra. Det verkar således som att de kommer att stanna ett tag till hos mig. Så skönt att få höra!

Det var så himla underbart att få se dem igen, ett mirakel varje gång. Denna gång fick vi se en zoom av tjejens ansikte och det är ju så häftigt. Där låg hon och sov och plutade med läpparna och var bara helt bedårande. Så härligt att få följa dem på detta sätt. Tänk att de flesta bara ser sitt barn en gång i v18 och sedan inte igen förrän barnet kommer.

Idag har varit en slapp dag igen. Sov en timme nu på eftermiddagen och har nu bestämt mig för att i vart fall gå bort till cafét i närheten och fika. Solen skiner ju, så jag borde ju verkligen gå ut i det fina vädret. Har inte haft energi nog för en sådan strapats förrän nu dock...

2 kommentarer:

Frida sa...

Härligt att de är så stora! Kram på dig och fortsätt lata dig, det blir det inte mycket av sen ;)

Anonym sa...

Åh vad mysigt att se dem. Så du vet att det är en kille och en tjej? Det har jag missat. Så sännande att följa dig!
Anna-Bell