söndag 22 juni 2008

Midsommarfirande

Jag hoppas att ni alla fick en lika fantastisk midsommar som vi. Eftersom jag sedan några dagar tillbaka är mycket bättre var det helt plötsligt möjligt att göra trevliga saker. Efter mycket velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att vara modiga och fira midsommar som vi brukar. Detta innebar att småttingarna skulle få göra många saker för första gången och framför allt att vi skulle behöva våga ta med dem på den numera traditionella silllunchen ute på våra nära vänners landställe på en ö ute i mälaren.

Småttingarna åkte bli med pappa som förare för första gången. De åkte båt för första gången. De sov borta för första gången (under dagen, inte natten men ändå). Vi umgicks med folk, åt sillunch vid vattnet, tittade på dansen runt midsommarstången och gosade med småttingarna. Det kändes fantastiskt att äntligen kunna träffa folk igen, att orka sitta genom en hel sillunch med andra människor. Fantastiskt att få göra dessa saker tillsammans med småttingarna. Som en familj. Och fantastiskt att kunna göra saker som var omöjliga bara för en vecka sedan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och grattis till tvillingarna!

Ville bara helt kort ge mej till känna: jag har ivf-tvillingar årsmodell 1999 och nu förra hösten fick vi även ett ljuvligt tillägg till familjen: lille P, född i Thailand 2005.

Hör av dej om du vill diskutera tvillingar eller kom och läs om oss på min blogg.

Kram Lille skutt

Anna-Bell sa...

Så mysigt det låter!
Kram!

Kapybaran sa...

mysigt värre!
kram