söndag 11 januari 2009

De busar med varandra nu

Uppdatering om lilla J: Härom morgonen knuffade hon honom tre gånger i rad. Sista gången drog hon honom till sig och lyckades tappa balansen själv. Så låg de där i en småsur liten söt hög. En annan gång satt hon och storskrattade åt honom när han spelade på sin maraccas. MOAHAHAHAHA. Han var tydligen helfestlig. Jag tycker att det är härligt att de börjar "busa" med varandra. Hon kryper nästan, nästan och är oerhört frustrerad över att inte få till det. Hon står och gungar fram och tillbaka på alla fyra och backar sedan iväg. Att flytta händerna framåt är inte ett alternativ. Hon älskar sin gåstol som gör att hon kan ta sig överallt hon vill. I fredags när maken kom hem viftade hon hysteriskt med armarna och log med hela ansiktet. Det är första gången hon så tydligt blev glad och maken fick en liten tår i ögat av glädje.

Uppdatering om lilla S: Han älskar att spela på sitt lilla piano som han fick i julklapp. Han spelar med båda händerna mycket koncentrerat. Han är supernyfiken på allt och hasar runt i sin lilla röda gåstol (som han manövrerar mycket bra nu) och pillar, pillar, klappar, kliar, slår på allt han kommer åt. Vagnen, elementen, bordstabletterna. Allt är spännande. Nu har han även upptäckt att han kan dra upp tredje lådan i köket, så vi har satt dit en spärr. Ugnen kan han titta på länge, länge. Särskilt om det är något i. Mycket spännande tydligen.

Uppdatering mamman: Jag har precis fått mig eftermiddagslatten och om jag inte börjar göra gröt nu kommer snart båda bebisarna skrika och inte bara den ena... Ingen rast, ingen ro...

1 kommentar:

Uniflora sa...

Jag är dålig att kommentera, men jag njuter av att läsa era framsteg.

De verkar alldeles underbara era små! Kram