torsdag 25 september 2008

Fantastisk dag

I natt somnade de åtta och vaknade sedan tolv och fyra och efter omstoppning vid halv sex somnade de om och sov till kvart i sju. Mycket bättre. Låt oss hålla tummarna för att det håller i sig. Vi har bestämt oss för att försöka uppfostra dem avseende sömnen nu. inte mat oftare än var fjärde timme och ingen mat för att somna. Vi får väl se hur det går. I natt ska jag få sova hela natten eftersom jag ska jobba halva dagen imorgon. Upp när de vaknar efter sex, men inget nattpass. Det är så vi har bestämt att det ska fungera när maken börjar jobba nästa onsdag, så detta är en testomgång. Återkommer med resultatrapport.

Efter en lugn morgon med mycket bus på lekmattan begav vi oss ut vid tiotiden. Frukost i solen på favoritfiket vid vattnet och sedan bussen till Dramaten för promenad längs strandvägen bort till Rosendals trädgårdscafé med nära vännen H och hans lilla ettåriga dotter. God lunch och sedan promenad runt Djurgårdskanalen innan det var dags att åka hem igen och öva på att äta potatis. Vi bara njöt tillsammans i solen med våra småttingar. Maken konstaterade att det var trevligt att få tanka sådana här dagar innan han börjar jobba igen. Tanka glädje och energi.

1 kommentar:

lillawi sa...

Hur gick det med sömnen? Att krångla med ETT barn nattetid går väl an, men hur fasen GÖR man med två? Blir man inte skvatt galen till slut? Antar att jag snart får veta, haha, men tills dess fylls jag av beundran inför fantastiska mammor och pappor som ni som orkar med förnuftet i behåll. Otroligt att ni också orkar ha såna händelserika och promenadfyllda dagar trots ganska mycket vakande på nätterna.

Du är förresten UTMANAD!

lillawi