måndag 1 december 2008

Något har hänt

Lilla S sover helt plötsligt som en liten prins. Två hela nätter i rad nu och jag hoppas vid gud att det blir fler. Han sover bättre på dagarna nu också. Det är såå skönt. Nu har han också hittat sina fötter. Han skrattar när han blir kittlad på magen och hon skrattar när man skrämmer henne. Hon äter det som serveras, alltid lika nöjd. Han tycker att det är obehagligt med allt som inte är helt pureat och vägrar äta något hemmalagat som inte är mos och helt utan bitar. Hallon- och bananpuré gick t.ex. inte alls ner i fredags. Det var tydligen läbbigt med hallonens konsistens. Det är spännande att de är så olika trots allt.

Igår var vi på Hasseluddens yasuragi och badade och vilade och badade igen. Helt underbart och väldigt välbehövligt. Det stället är som en ljuvlig oas och jag längtar dit igen så snart jag har åkt därifrån. Morfar och K passade de små och det hade gått hur bra som helst. Pappa har varit lite avvaktande till lilla J och lilla S. Han har svårt att veta hur han ska bete sig med bebisar, men nu börjar det släppa och det gör mig så glad.

Helgen har annars bestått av familjemys, adventsmys och egen shopping på stan. En hel dag med shopping av kläder till julfesten - hittade iof inga morr - och shopping av julblommor. Det gick bättre och nu är det fullt med fina julblommor här hemma. I morgon kommer en annan tvillingmamma över och vi ska försöka lyckas med att baka pepparkakor och samtidigt ta hand om fyra barn. Det kan bli intressant.

Inga kommentarer: